Νικόλαος Μαραθεύτης

Ο Νικόλαος Μαραθεύτης είναι νευροχειρουργός, εξειδικευμένος στη Λειτουργική Νευροχειρουργική και στις παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση της 6ετούς ειδικότητας στην Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική Κλινική του Θεραπευτηρίου Ευαγγελισμός, εξειδικεύτηκε για 3 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cardiff στη Μ. Βρετανία στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και της Νευροχειρουργικής Αντιμετώπισης του Χρόνιου Πόνου και της Σπαστικότητας. Έχει δημοσιεύσει 39 εργασίες και άρθρα σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Είναι Διευθυντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Ιασώ Γενική Κλινική.


Η σύγχρονη Νευροχειρουργική προσφέρει νέες θεραπευτικές δυνατότητες σε ασθένειες του νευρικού συστήματος που πολλοί θεωρούν ακόμη ανίατες

Ελάχιστα Επεμβατική Νευροχειρουργική

Δείτε πώς αλλάζουν την νευροχειρουργική η ρομποτική χειρουργική (πλοήγηση), το χειρουργικό μικροσκόπιο και ενδοσκόπιο.

Νέα θεραπεία της οσφυαλγίας, της ισχιαλγίας και του αυχενικού συνδρόμου

Πάνω από ποσοστό 80% των περιπτώσεων χρόνιου πόνου που δεν περνάει με φάρμακα, μπορεί τώρα να θεραπευτεί χωρίς χειρουργείο, απλά στο ιατρείο του εξειδικευμένου Χειρουργού Σπονδυλικής Στήλης!

Διαδερμικές επεμβάσεις

Οι διαδερμικές επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης, μειώνουν σημαντικά την ταλαιπωρία, τον πόνο, τους κινδύνους και το χρόνο νοσηλείας των ασθενών

Θεραπεία Πόνου με Εφαρμογή Ηλεκτροδίου Ραδιοσυχνοτήτων

Τώρα ο νευροπαθητικός πόνος (ισχιαλγία, της οσφυαλγία, αυχενικό) μπορεί να θεραπευτεί με εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων.

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.