Διαβητική περιφερική νευροπάθεια

 

 

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη. Σε ένα ποσοστό αυτών των ασθενών, λόγω της κακής κατάστασης των μικρών αγγείων των άνω και κάτω άκρων αναπτύσσεται μικροαγγειοπάθεια λόγω της χρόνιας υπεργλυκαιμίας. Τα μικρά αυτά αγγεία προσφέρουν αίμα στα μικρά νεύρα που διανέμονται στα χέρια και τα πόδια. Σταδιακά αναπτύσσεται νευροπάθεια λόγω της κακής αιμάτωσης αυτών των νεύρων. Ο ασθενής αρχικά παραπονείται για μείωση της αισθητικότητας και μουδιάσματα των χεριών και των ποδιών. Το σύμπτωμα αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε πόνο που δεν ελέγχεται από τα παυσίπονα. Σε μερικές περιπτώσεις απαιτούνται επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αυτών, όπως είναι η τοποθέτηση υποδόριου ηλεκτροδίου με ειδικό βηματοδότη, που ανακουφίζει πολλούς διαβητικούς ασθενείς

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.