Διαδερμικές Επεμβάσεις Σπονδυλικής Στήλης
Διαδερμικές Επεμβάσεις Σπονδυλικής Στήλης

Οι Διαδερμικές Επεμβάσεις Σπονδυλικής Στήλης, μειώνουν σημαντικά την ταλαιπωρία, τον πόνο, τους κινδύνους και το χρόνο νοσηλείας των ασθενών. Ασθενείς με σπονδυλολίσθηση, σπονδυλική στένωση, οσφυική σπονδύλωση, κατάγματα σπονδύλων μετά από τραυματισμό, σηκώνονται από το κρεβάτι, χωρίς πόνο, μέσα σε 1 μέρα και παίρνουν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν τραυματίζονται ούτε οι μύες της ράχης, ούτε τα οστά και οι σύνδεσμοι, οπότε ο πόνος είναι συγκριτικά ελάχιστος. 

Η διαδερμική σπονδυλοδεσία μπορεί να αντικαταστήσει  πλήρως όλες τις ανοιχτές σπονδυλοδεσίες. Ο χρόνος πλήρους λειτουργικής αποθεραπείας μειώνεται,ενώ η παραμονή στο νοσοκομείο είναι μόνο μία ημέρα.

Η διαδερμική μικροδισκεκτομή γίνεται υπόθεση ημερήσιας νοσηλείας επίσης , ενώ η τομή στο δέρμα είναι μικρότερη από 1 εκατοστό.

Στη διαδερμική κυφοπλαστική, για την αποκατάσταση καταγμάτων των σπονδύλων (πχ από οστεοπόρωση) υπάρχει άμεση κινητοποίηση και ανακούφιση του ασθενούς ενώ αποδεσμεύεται από το νοσοκομείο την ίδια ημέρα.

Στις μεθόδους αυτές αξιοποιούνται τεχνολογίες όπως η ρομποτική χειρουργική, η νευροπλοήγηση, το χειρουργικό μικροσκόπιο και ενδοσκόπιο, καθώς και μια σειρά εξελιγμένων χειρουργικών εργαλείων και εξοπλισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας : 210 5021743, 6980074028 ή στο info@maratheftis.gr

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοιχτό Δευτέρα- Σάββατο 9.00πμ – 09.00μμ

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.