Τα Απρόσμενα Οφέλη της Άσκησης
Απρόσμενα Οφέλη Άσκησης

Πολλές μελέτες έχουν δείξει τα πολλαπλά οφέλη που έχει η άσκηση στο σώμα μας. Τα παρακάτω όμως μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα!

  1. Προκαλεί απελευθέρωση ορμονών ‘χαράς’ από τον εγκέφαλο, οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση του στρες ενώ ταυτόχρονα ‘ανεβάζουν’ την ψυχολογία μας.
  2. Ειναι φυσικό αντιγηραντικό, μιας και όπως έχει αποδειχθεί επιβραδύνει την γήρανση των κυττάρων μας, ενώ μέσω της αυξημένης κυκλοφορίας βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των ιστών και του δέρματος.
  3. Καλυτερεύει την ποιότητα του ύπνου μας αυξάνοντας τα διαστήματα που κοιμόμαστε βαθιά τα οποία είναι τα διαστήματα που ο οργανισμός μας αποτοξινώνεται, ενώ ο εγκέφαλος καθαρίζεται από τις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας.
  4. Βοηθά στην πρόληψη ή την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης. Με τα χρόνια τα κόκαλα μας χάνουν την οστική τους πυκνότητα. Οι μελέτες έδειξαν ότι η συχνή άσκηση καθυστερεί αυτή την απώλεια ακόμα και στα πιο σημαντικά οστά όπως αυτά της σπονδυλικής μας στήλης, του αυχένα και του ισχίου.

Εσείς ποσά από αυτά γνωρίζατε;

#maratheftisneurosurgery #exersise #livingwell
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5021743 – 6980074028 ή στο info@maratheftis.gr
Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.