Σπονδυλοδισκίτιδα
Σπονδυλοδισκίτιδα

Η Σπονδυλοδισκίτιδα είναι μια φλεγμονή που επηρεάζει τα οστά της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή τους σπονδύλους.

Οφείλεται συνήθως σε κάποιο μικρόβιο και τα συμπτώματα της είναι όμοια με οποιασδήποτε άλλης φλεγμονής όπως πυρετός, κόπωση ,αυξημένοι δείκτες φλεγμονής στις αιματολογικές εξετάσεις και έντονος πόνος στο σημείο που επηρεάζεται.

Η διάγνωσή της γίνεται μετά την διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας και για την θεραπεία της απαιτείται η χορήγηση ενδοφλέβιας αντιβιοτικής αγωγής για αρκετές εβδομάδες.

Σε περίπτωση καταστροφής του σπονδύλου από την φλεγμονή είναι απαραίτητη και η χειρουργική αντιμετώπιση κατα την οποία αφαιρείται το κομμάτι του σπονδύλου που έχει επηρεαστεί.

#maratheftisgr #neurosurgery #spinesurgery #vertebrae
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2105021743 ή μέσω email στο info@maratheftis.gr
Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.