ΘΕΡΜΟΠΗΞΙΑ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΝΕΥΡΟΥ

Η νευραλγία τρίδυμου είναι μία από τις πιο επώδυνες παθήσεις αφού ο πόνος που μας περιγράφεται πάντα από τους ασθενείς είναι «ο χειρότερος πόνος που έχουν βιώσει».

Η θερμοπηξία με ραδιοσυχνότητες αποτελεί την ασφαλέστερη επεμβατική μέθοδο ενώ παράλληλα, μπορεί να εξασφαλίσει ανακούφιση των συμπτωμάτων για ολη την υπόλοιπη ζωή του ασθενούς. Δεν απατείται η παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο και η όλη επέμβαση γίνεται με μέθη και τοπική αναισθησία. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις καθημερινές δραστηριότητές του την επόμενη κιόλας ημέρα.

Μάθετε περισσότερα για την θερμοπηξία τριδύμου εδώ

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.