Μικροχειρουργική
Μικροχειρουργική

 

 

 

Όπως και άλλες ειδικότητες, έτσι και η σύγχρονη Νευροχειρουργική, απαιτεί πολύ συχνά τη χρήση μικροσκοπίου για τη σωστή αντιμετώπιση καταστάσεων όπως η κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου στη μέση και τον αυχένα, τη χειρουργική των αγγειακών βλαβών του εγκεφάλου (ανευρύσματα, αγγειακές δυσπλασίες, όγκοι) και τη χειρουργική του νωτιαίου μυελού. Το χειρουργικό μικροσκόπιο είναι πλέον απαραίτητο σε κάθε νευροχειρουργική μονάδα και συνδυάζεται με άλλες υποδομές όπως το ενδοσκόπιο, ο νευροπλοηγός και άλλα. Η χρήση του μικροσκοπίου σε συνδυασμό με τις διαδερμικές επεμβάσεις, το ενδοσκόπιο και τη νευροπαρακολούθηση, επεκτείνει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των επεμβάσεων. Παράλληλα μειώνεται δραστικά η απώλεια αίματος, ο κίνδυνος νευρολογικής βλάβης, ο χρόνος νοσηλείας και ο χρόνος αποκατάστασης μετά την επέμβαση.

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.