Νευροαπεικόνιση
Νευροαπεικόνιση

nevroapikonisi3

 

Η μεγάλη πρόοδος όλων των νευροεπιστημών και βέβαια της νευροχειρουργικής, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην κατανόηση της λειτουργίας και των ανατομικών διαταραχών που για πρώτη φορά έγιναν κατανοητές με τη χρήση της αξονικής και της μαγνητικής τομογραφίας. Με τη διαρκή εξέλιξη των τεχνικών αυτών, ιδίως με τους νέους μαγνητικούς τομογράφους, που δεν απεικονίζουν μόνο τη δομή αλλά και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, αλλά και με άλλες τεχνικές όπως το PET (Positron emission tomography) είναι εφικτή η καλύτερη κατανόηση όλο και περισσότερων νευρολογικών παθήσεων, ακόμη και αυτών που θεωρούνταν ή θεωρούνται αγνώστου αιτιολογίας. Η κατανόηση των ασθενειών οδηγεί στην ανακάλυψη νέων θεραπειών, είτε επεμβατικών είτε φαρμακευτικών. Ασθένειες όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευροεκφυλιστικές ή ακόμη και ψυχιατρικές παθήσεις βρίσκονται σήμερα στο μικροσκόπιο της νευροαπεικόνισης και σύντομα αναμένονται συναρπαστικά αποτελέσματα.

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.