Νευροπαραμέτρηση
Νευροπαραμέτρηση

 

 

Ο ασθενής που βρίσκεται σε καταστολή, είτε στο χειρουργείο είτε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δεν μπορεί να εξεταστεί νευρολογικά και έτσι μπορεί να εξελίσσεται μια ενδοκρανιακή επιπλοκή χωρίς αυτή να γίνεται αντιληπτή από τους γιατρούς. Αν όμως παρακολουθούνται φυσικές παράμετροι, όπως η ενδοκράνια πίεση, το οξυγόνο, το διοξείδιο του άνθρακα, η θερμοκρασία και ο μεταβολισμός του εγκεφαλικού ιστού, τότε μπορεί εγκαίρως να διαγνωστεί μια επιπλοκή και συχνά να αντιμετωπιστεί με τη κατάλληλη θεραπεία (φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική αποσυμπίεση του εγκεφάλου). Η νευροπαραμέτρηση, δηλαδή η συνεχής καταγραφή των παραμέτρων αυτών, έχει σώσει τη ζωή πολλών ασθενών, που αλλιώς είτε θα πέθαιναν είτε θα πάθαιναν σοβαρή και μόνιμη νευρολογική βλάβη, χωρίς τη χρήση των μεθόδων αυτών.

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.