Νευροπλοηγός
Νευροπλοηγός

Φανταστείτε ένα σύστημα συντεταγμένων αντίστοιχο με αυτό της Γης, όπου κάθε σημείο στο κρανίο και τον εγκέφαλο ή την σπονδυλική στήλη του ασθενούς έχει χαρτογραφηθεί.

Με τη χρήση των σύγχρονων υπολογιστών, κατευθύνουμε με ακρίβεια χιλιοστoύ τα ειδικά εργαλεία στη πάσχουσα περιοχή και να εκτελέσουμε επεμβάσεις όπως Βιοψίες ή αφαιρέσεις όγκων ή τοποθέτηση υλικών σπονδυλοδεσίας, χωρίς να προκαλέσουμε σημαντικό τραυματισμό των ιστών. Με την νευροπλοήγηση έχει γίνει δυνατή η αφαίρεση όγκων του εγκεφάλου που παλαιότερα θεωρούνταν “ανεγχείρητοι”. Σχεδόν καμία πλέον βλάβη ή όγκος δεν είναι “αδύνατο να αφαιρεθεί”, χάρη στη βοήθεια του Νευροπλοηγού. Οι επεμβάσεις αυτές είναι σύντομες και έχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο επιπλοκών.

Έτσι, οι ασθενείς αναρρώνουν ταχύτερα. Με την τεχνική αυτή μπορούμε ακόμη να κάνουμε στοχευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις, χορήγηση τοπικών φαρμακευτικών παραγόντων (χημειοθεραπείες κλπ) ώστε να εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.