Φάρμακα ή χειρουργείο;

Η φαρμακευτική σίγουρα έχει εξελιχθεί πολύ και προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε παθήσεις της σπονδυλικής στήλης. ‘Όμως, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ασθενών που φοβούνται τις επιπτώσεις ενός χειρουργείου και προτιμούν να παραμένουν εξαρτημένοι από φαρμακευτικές αγωγές που επηρεάζουν αρνητικά την ζωή τους, ενώ η πάθηση τους μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μόνιμες βλάβες στην υγεία τους.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι χειρουργικές επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης απαιτούν ένα βράδυ διανυκτέρευσης σε νοσοκομείο ενώ οι τομές που γίνονται είναι κάτι λιγότερο από ένα εκατοστό. Ακολουθώντας τις ιατρικές οδηγίες το ποσοστό επιπλοκών σχεδόν εκμηδενίζεται και ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στην εργασία του μετά από μερικές ημέρες.

Κλείστε το ραντεβού σας και μάθετε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα της επέμβασης που σας αφορά.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοιχτό Δευτέρα-Κυριακή από τις 09.00πμ-09.00μμ.

Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.